Empleats

Quan l'empleat accedeix a l'aplicació, troba en la portada les notificacions més importants a les quals atendre: avaluacions de formació, de competències, enquestes per respondre, sol·licituds a reformular, etc., i els documents de treball per consultar.
I des dels diferents apartats del Menú, la informació més rellevant com a empleat en l'empresa: Des de la bàsica personal com el seu telèfon de contacte i per a emergències, la seva formació curricular, la definició i perfil de competències del lloc que ocupa, el resultat de les avaluacions de l'acompliment, les accions de millora dutes a terme, i l'opció de sol·licitar cursos de formació.
D'aquesta manera, és coneixedor de la seva trajectòria professional en l'empresa, fent una mica més fàcil la tasca dels responsables de rrhh., en el seu desenvolupament professional.

En softwarhe.com pots accedir a la web de l'empleat per consultar informació, respondre a qüestionaris, fer sol·licituds. etc. Això sí, per un temps no superior a tres hores, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix