El Perfil de Competències

El Perfil de Competències és la representació gràfica i percentual de les competències més rellevants per exercir un lloc de treball. En escollir cadascuna d'elles se li assigna un valor segons el seu major o menor requeriment per al treball a realitzar. Per exemple, pel de Secretaria Comercial, segur que "Comunicació", “Mètode”, “Servei” i “Qualitat” resulten indispensables; si ben cadascuna amb un pes diferent.

En softwarhe.com/admin pots realitzar la descripció de llocs i el perfil de competències corresponent, quan ho necessitis. Això sí, per un temps no superior a tres hores, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix