La gestió de RRHH a examen

Les auditories de qualitat posen sota lupa l'activitat del departament de rrhh. Bàsicament, per confirmar la competència dels empleats per al treball assignat. Concretament la Norma ISO 9001-2015, al punt 7.2, especifica:

L'organització ha de:

  • Determinar la competència necessària de les persones que realitzen, sota el seu control, un treball que afecta a l'acompliment i eficàcia del sistema de gestió de la qualitat;
  • Assegurar-se que aquestes persones siguin competents, basant-se en l'educació, formació o experiència apropiades;
  • Quan sigui aplicable, prendre accions per adquirir la competència necessària i avaluar l'eficàcia de les accions preses;
  • Conservar la informació documentada apropiada com a evidència de la competència.

Criteris que comparteixen altres sistemes de qualitat com TS, IATF o EFQM.

En aquest vídeo veuràs com el departament de RRHH pot afrontar una auditoria de qualitat amb èxit:

Si estàs interessat en treballar amb aquest programari en línia, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem amb la major brevetat.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un e-mail a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix