Registre i Actualització

Registrar un nou empleat és introduir les dades bàsiques d'identificació i del lloc que ocupa.
Amb l'aplicació també es poden introduir nous empleats i actualitzar les dades existents des d'un altre programari, nòmines, control de presència, etc., a través d'un arxiu Excel© o d'una API específica per a aquesta funció. La qual cosa fa molt més senzill aquest procés, a més de mantenir la integritat de les dades i evitar possibles errors.

En softwarhe.com/admin pots registrar nous empleats i actualitzar les dades dels existents quan ho necessitis. Això sí, per un temps no superior a tres hores, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix