Avaluar la Formació

Qualsevol acció de millora professional, i la formació és una de les més recurrents, suposa dedicar una sèrie de recursos (d'administració, elaboració de materials didàctics, aules, projectors, temps de treball, etc.), pels quals bé mereix la pena que siguin una bona inversió.
Conèixer el desenvolupament de l'acció, la validesa dels continguts, de la metodologia i recursos utilitzats, etc., és important per calibrar el seu possible aprofitament. Però conèixer l'eficàcia de l'après és potser encara més interessant.
Generar els qüestionaris al moment adequat per a cada cas, és primordial perquè la valoració sigui el més fefaent possible. Per això l'aplicació notifica a l'administrador fer la valoració dels assistents als 2 dies d'haver finalitzat el curs, i la dels comandaments als 60 dies; ja que aquests han de valorar la incidència que hagi tingut la formació en el treball de l'empleat. I això solament es pot apreciar passat algun temps.

En softwarhe.com/admin pots generar l'avaluació del curso-seminari per a qualsevol dels empleats que hagin assistit al mateix, ho hagin 'Terminado' i hagin obtingut la qualificació de 'Apto'. I respondre els qüestionaris en softwarhe.com, entrant amb l'email i NIF de l'avaluador triat. Això sí, no triguis més de tres hores a fer-ho, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix