TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

L'enviament de les dades sol·licitades en el formulari suposa un consentiment explícit per al seu tractament.

Aquestes dades seran tractades única i exclusivament amb la finalitat de respondre a la teva sol·licitud de contacte i mantenir-te informat de les novetats comercials pel que fa a l'aplicació.

En compliment amb el que es disposa en el Reglament General de Protecció de Dades, Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, les dades que aportes en el present formulari s'incorporaran a un fitxer el responsable del qual és Juan José Carrasco Sánchez, inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2112650023. Podent exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, en els termes i en les condicions que preveu aquest reglament, dirigint-te per escrit a l'adreça postal Avinguda Josep Tarradellas 125 B, 08225 de Terrassa, Barcelona (Spain).

Pots tornar a consultar aquesta informació en l'apartat Aspectes legals.

Si vols fer-nos arribar qualsevol idea o suggeriment pots fer-ho emplenant el següent formulari. Et contestarem al més aviat possible.

Accepto tractament dades personals. (Pots consultar la política de tractament de dades personals en l'apartat Aspectes legals).