Avaluar l'Acompliment

L'Avaluació de l'Acompliment pretén conèixer tant el potencial de l'empleat per al lloc de treball que exerceix, com el seu rendiment.

L'Avaluació de Competències és mesurar el nivell amb que l'empleat desenvolupa el seu treball respecte a les competències requerides per al lloc que ocupa; és a dir, mesurar el seu potencial. Donant com resultat l'ajust persona-lloc. Que permet detectar les més i menys deficitàries i actuar conseqüentment per millorar-les.
Aquest tipus d'avaluació és la més adequada quan el resultat del treball depèn especialment de les qualitats professionals de l'empleat; el que resulta indispensable en comandaments i directius.

L'Avaluació del Rendiment és mesurar el nivell d'eficiència-productivitat amb que l'empleat exerceix les funcions del lloc de treball que ocupa. D'aquesta manera es detecten les funcions on l'empleat encara no aconsegueix un nivell satisfactori de rendiment. I per tant on serà necessari incidir per millorar el resultat.
Aquest tipus d'avaluació és de gran utilitat quan el nivell de productivitat o eficiència és el més rellevant del treball de l'empleat; generalment personal base i tècnic. I també per avaluar el progrés dels empleats de recent incorporació.

En softwarhe.com/admin pots generar l'avaluació de competències per a qualsevol dels empleats que serveixen d'exemple. I respondre els qüestionaris en softwarhe.com, entrant amb l'email i NIF de l'avaluador triat. Això sí, no triguis més de tres hores a fer-ho, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix