Validar Sol·licituds de Formació

És habitual que Directius, Comandaments i Empleats sol·licitin cursos o seminaris al departament de rrhh. Uns per a empleats al seu càrrec, uns altres per a si mateixos. En qualsevol cas, fer la sol·licitud via web perquè el responsable de rrhh solament hagi de validar-la, simplifica molt la tasca. I sobretot estalvia bastant temps de tramitació i evita paperasses innecessàries.

En softwarhe.com  pots fer les sol·licituds de cursos-seminaris que consideris oportú. Tant per a empleats a càrrec com per al propi empleat registrat. Això sí, no triguis més de tres hores a fer-ho, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix