Crear una Enquesta

 

Conèixer el nivell de satisfacció i benestar dels empleats en qualsevol de les facetes de la seva vida professional, és imprescindible per al seu desenvolupament professional i sobretot per a la retenció del talent en l'empresa.
Més si cap en un entorn tan dinàmic com l'actual, i especialment en sectors on la competitivitat i el talent són factors clau. Per això disposar d'un sistema àgil i senzill per generar els qüestionaris i obtenir ràpids resultats, resulta de gran valor.

 

En softwarhe.com/admin pots generar les enquestes que necessitis. Això sí, per un temps no superior a tres hores, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix