Anàlisi del Talent

Si 'Talent' és "La capacitat de mobilitzar un conjunt-combinació de recursos propis, per aconseguir el millor resultat en una determinada situació", podem entendre que una bona mesura dels resultats en l'àmbit laboral seran les avaluacions de competències i de rendiment.
I quan un empleat obté una valoració excepcional en l'ajust al lloc i també respecte a l'eficiència-productivitat amb que ho exerceix, no hi ha dubte que té 'Talent' per a l'activitat que realitza.

En softwarhe.com veuràs els resultats que els directius o comandaments d'aquesta empresa fictícia tenen dels empleats al seu càrrec (pots consultar l'email i el NIF de qualsevol d'ells en softwarhe.com/admin). També podràs fer-ho amb les dades de la teva empresa si en softwarhe.com/admin emplenes els diferents apartats d'empleats i llocs de treball, i en fas les avaluacions corresponents. Això sí, no triguis més de tres hores a fer-ho, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix