Organigrama

L'Organigrama es construeix automàticament quan es registra un nou lloc de treball o es modifica la dependència del mateix.
En registrar un nou lloc de treball s'introdueix, a més de la informació bàsica com la missió o l'àrea a la qual pertany, el lloc del que depèn. Per exemple, en la fitxa del lloc de Secretaria Comercial apareix que depèn del lloc de Direcció comercial i Màrqueting.
D'aquesta manera l'aplicació construeix automàticament l'organigrama i sempre està actualitzat.

En softwarhe.com/admin pots realitzar la descripció de llocs de treball quan ho necessitis. Això sí, per un temps no superior a tres hores, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix