Publicació i Accés a Documents de Treball

La majoria de les activitats que es realitzen en l'àmbit laboral necessiten d'informació de suport per exercir-les. Bé per la complexitat que comporta dur-les a terme, bé per haver-se instaurat nous procediments, o senzillament perquè de vegades és necessari repassar la manera de fer-la correctament. Més si cap quan aquesta activitat comporta algun tipus de risc laboral, l'exigible compliment d'una normativa interna o algun protocol de treball, per exemple.
Amb softwarhe© es poden publicar documents de treball perquè siguin accessibles als llocs de treball que corresponguin. Podent configurar qui podrà publicar documents i a quin nivell: si restringit per als empleats al seu càrrec, o general per a tots els empleats de l'empresa.

En softwarhe.com/admin pots publicar o editar els documents que compartiran els empleats que ocupin els llocs de treball que seleccions. També en softwarhe.com, els directius-comandaments que en la seva fitxa tinguin registrada l'opció per publicar-los. Això sí, no triguis més de tres hores a fer-ho, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a info(@)rhpyme.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix