Registrar els Cursos-Seminaris

 

Planificar i registrar les accions formatives és una tasca que requereix bastant temps i dedicació. No obstant això, quan solament es tracta de traspassar les dades ja prèviament registrats pels sol·licitants, la tasca és molt més senzilla i ràpida.
El nom del curs, l'entitat on es realitza, les dates d'inici i final, són dades importants a consignar. Però tan important com aquestes dades, sinó més, són els objectius que pretén aconseguir i el total d'hores. A més del cost que suposa la seva realització, com que no ha estat anul·lat per causes alienes a l'empresa. Detalls que les auditories de qualitat tenen bastant en compte.

En softwarhe.com/admin pots registrar els cursos-seminaris que consideris oportú. Això sí, no triguis més de tres hores a fer-ho, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix