Seleccionar als Enquestats

Un bon sistema d'enquestes ha de permetre seleccionar als enquestats. Ja que pot ser necessari conèixer l'opinió d'un determinat grup professional: àrea de treball, categoria, etc., i no la de tots els empleats en l'empresa.
En seleccionar els enquestats es generen automàticament els qüestionaris i estan disponibles perquè els responguin a la web. Podent obtenir els resultats de forma pràcticament immediata.

 

En softwarhe.com/admin pots generar les enquestes que necessitis i seleccionar els empleats que les respondran. Això sí, per un temps no superior a tres hores, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a softwarhe(@)epsor.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix