Detectar les Necessitats de Millora

Les necessitats de millora es recopilen, bàsicament, a partir de la informació de l'avaluació de competències, concretament de l'anàlisi de l'ajust persona-lloc, i de l'avaluació de funcions o del rendiment.
Aquesta informació es presenta qualificada segons el nivell de requeriment de millora: d'Indispensable a Beneficiós. La qual cosa fa molt més fàcil dissenyar-seleccionar les accions formatives que permetin esmenar les deficiències detectades segons els requeriments assenyalats.

En softwarhe.com pots veure els llistats i informes sobre les necessitats de millora dels empleats registrats. També els pots obtenir amb les dades de la teva empresa si emplenes els diferents apartats d'empleats i llocs de treball, i fas les avaluacions corresponents. Això sí, no triguis més de tres hores a fer-ho, que és quan es restaura el sistema amb les dades originals.
Si estàs interessat a treballar amb aquest software online, tens la possibilitat de contractar el període de subscripció que més et convingui; un trimestre, un any, o pel temps que sol·licitis. Envia'ns el següent formulari i et respondrem al més aviat possible.
Per a més detalls respecte a les condicions d'ús del software i d'accés a l'espai web privat, veure l'apartat Aspectes legals. En qualsevol cas, sempre pots enviar-nos un email a info(@)rhpyme.com, amb els suggeriments o propostes que consideris oportunes.

Imprimeix