Aspectes legals

Contingut de la web.

Tots els continguts, elements i informació als quals pots accedir en aquest web estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual, i de patents i marques. Pel que el seu accés no atorga dret d'alteració, modificació, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública dels mateixos.
L'usuari d'aquesta web es compromet a utilitzar els continguts i/o elements als quals accedeix per al seu propi ús i necessitats, i a no realitzar en cap cas una explotació comercial, directa o indirecta d'aquests.

Tractament de dades personals.

L'enviament de les dades sol·licitades en el formulari de sol·licitud de pressupost o de contacte suposa un consentiment explícit per al seu tractament.
Aquestes dades seran tractades única i exclusivament amb la finalitat de respondre a la teva sol·licitud i mantenir-te informat de les novetats comercials pel que fa a l'aplicació.
En compliment amb el que es disposa en el Reglament General de Protecció de Dades, Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, les dades que aportes en el present formulari s'incorporaran a un fitxer el responsable del qual és Juan José Carrasco Sánchez, inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2112650023. Podent exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, en els termes i en les condicions que preveu aquest reglament, dirigint-te per escrit a l'adreça postal Avinguda Josep Tarradellas 125 B, 08225 de Terrassa, Barcelona (Spain).

Prestació del servei d'accés a softwarhe©

epsor.com presta el servei d'accés a softwarhe.com/tuempresa (on el terme tuempresa serà el nom de l'empresa client), segons s'estableix en el 'Contrato para la prestación del servicio de acceso al software online’que es remet en el procés de compra, del que s'extreu les condicions més rellevants:

Del servei d'accés a softwarhe©
Espai web.

Imprimeix